Tunnelmia YAG-Lahdesta 9.-11.6.2017

Reilu viikko sitten 9.-11.6. kisailtiin Suomen suurimmissa nuorten yleisurheilukilpailuissa YAG-Lahdessa. Kolmipäiväisessä tapahtumassa oli mukana jopa 1900 urheilijaa ja tunnelma oli huipussaan.

Nasevan nuoret onnistuivat hienosti ja hyviä sijoituksia saavutettiin. Vilppu Pakola juoksi upeasti P10 60m hopealle, Juho Taavila sai pronssia P9 1000m kävelystä ja Edvard Lindroos sijoittui P11 sarjan kävelyssä viidenneksi. Emmi Piispanen juoksi T10 sarjassa 1000m viidenneksi jääden vain alle sekunnin pronssista. T9 4x50m viestissä tytöt saivat hienosti pronssia.

Hienot kisat siis kaikenkaikkiaan, onnittelut koko porukalle!

T 9v 4x50m Nasevan työt saivat pronssimitalit kaulaansa.

Vilppu Pakola juoksi P10 60m upeasti hopealle.

Omia esikuviakin ehdittiin pongailla omien kisojen lomassa. 🙂

P9v joukkue suoriutui hienosti omista juoksuistaan. Nämä pojat ovat mukana tässä sarjassa vielä ensi vuonnakin.

Emmi Piispanen juoksi T10 sarjassa 1000m viidenneksi ja selviytyi hienosti 60m finaaleihin.

Edvard Lindroos juoksi hyvin oman 60m juoksunsa ja oli 1000m kävelyssä hienosti viides.