Tunnelmia YAG-Lahdesta 14.-16.6.2019

Viime viikonloppuna 14.-16.6. Lahdessa kisailtiin Suomen suurimmassa nuorten yleisurheilutapahtuma Youth Athletic Games (YAG) kilpailuissa. Kolmipäiväisessä tapahtumassa oli mukana taas paljon osannottajia eri puolilta Suomea ja ulkomailta. Kilpailupäivien sää oli hyvä ja tunnelma oli loistava.

Kisoissa tehtiin paljon omia henkilökohtaisia ennätyksiä sekä onnistumisia ja päästiin palkintosijoille.

Ensimmäisenä kisapäivänä perjantaina 14.6. Nasevalta kisoihin osallistui 9 viestijoukkuetta.

P9 4x50m
Veeti Seppälä, Janne Hänninen, Jimi Lindroos, Samu Piispanen – 3. sija (5 joukkuetta)

P9 4x400m
Janne Hänninen, Jimi Lindroos, Veeti Seppälä, Samu Piispanen – 4. sija (5 joukkuetta)

T11 4x100m
Rosalina Rantalainen, Suvi Reunanen, Aino Seppälä, Minda Pakola – 6. sija (19 joukkuetta)

T11 4x600m
Suvi Reunanen, Minda Pakola, Iita Ulmanen, Iida Piispanen – 6. sija (12 joukkuetta)

T13 4x100m 1 joukkue
Emmi Piispanen, Moona Ylitalo, Emmi Riissanen, Saana Laine – 8. sija (34 joukkuetta)

T13 4x100m 2 joukkue
Celina Salonen, Elsa Heinonen, Emina Mykkänen, Ingrid Lindroos – 19. sija (34 joukkuetta)

T13 4x600m 1 joukkue
Ingrid Lindroos, Emmi Piispanen, Saana Laine, Celina Salonen – 6. sija (19 joukkuetta)

T13 4x600m 2 joukkue
Emina Mykkänen, Moona Ylitalo, Laura Junes, Emmi Riissanen – 13. sija (19 joukkuetta)

T13 4x60m aidat
Celina Salonen, Ingrid Lindroos, Moona Ylitalo, Saana Laine – DQ (25 joukkuetta)

Lauantaina 15.6. ja sunnuntaina 16.6. kilpailtiin henkilökohtaisissa lajeissa.

Niilo Kemppainen sai hopeaa P10-sarjan 1000m:n juoksussa huippuajalla 3.27,01. Niilolla sujui myös keihäänheitto ja hän pääsi 5. palkintosijalle omalla ennätyksellään 25,70m.

Elias Kemppainen hyppäsi korkeudessa 135cm ja ylsi sillä pronssimitaleille. Juho Taavilalle tuli menestystä heittolajeissa, Juho oli 4. palkintosijalla kuulassa tuloksella 9,15 sekä 5:llä sijalla keihäässä rikkoen A-rajan tuloksella 31,08.

Pikamatkoilla moni nasevalainen paransi omia ennätyksiään. T12-sarjalainen Celina Salonen aloitti kauden upeasti alittamalla 60m:llä 9 sekunttia, juosten matkan aikaan 8,94. Minda Pakola pääsi T10-sarjassa A-finaaliin juosten huippuajan 9,28.

Ingrid Lindroos juoksi myös oman ennätystuloksen 1000m:n T12-sarjassa ollen 5. ajalla 3.23,83. Moona Ylitalo hyppäsi korkeudessa T13-sarjassa oman ennätyksensä 140cm, jääden vain 3cm A-luokan tuloksesta.

Hienot kisat, onnittelut vielä koko porukalle!

Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.