Pm-kisojen II-osasta 12 mitalia Nasevalle

Keskiviikkona ja torstaina 9.-10.8. kisailtiin Orimattilassa 9-13 vuotiaiden pm-sisulisähuipentumissa. Nasevalta mukana oli 15 urheilijaa, joista lähes kaikki pystyivät kisoissa kauden parhaimpiin suorituksiin ja omiin ennätyksiin. Kisapäivinä saatiin nauttia ihanasta auringonpaisteesta, lasten onnistumisen ilosta ja yleisurheilun mahtavasta yhteisöllisyydestä. On ollut hienoa huomata kuinka eri seurojen nuoret ovat tutustuneet keskenään ja kannustavat toinen toisiaan, seurasta riippumatta. 🙂

Mitalisijoille Nasevasta ylsivät tällä kertaa: Emmi Piispanen, Ingrid Lindroos, Edvard Lindroos, Saana Laine, Julia Laine, Jimi Tuomi ja Noora Gustafsson. Emmi Piispanen voitti T10 sarjassa kolme piirinmestaruutta lajiessa: 60m, 600m ja pituus + hopeaa keihäänheitossa.

Piirinmestaruuskilpailut kisattiin kahdessa osassa, ensimmäinen osa Heinolassa ja toinen Orimattilassa. Nasevan nuoret saivat näistä piirinmestaruuskilpailuista yhteensä upeasti 22 mitalia.

Isot onnittelut kaikille mitalisteille!

TULOKSET | NASTOLA-LEHTI ke 16.8.2017 (sivu 22)

Nasevan Edvard Lindroos ystävystyi kilpailuissa Hartolan Voiman Markus Porvarin kanssa. Molemmat pojista pääsivät mitaleille P11 aitajuoksussa sekä kolmiloikassa.

Pojat 11v näyttävät miten sitä palkintopallilla tuuletataan.

P9 miniotteluissa kisasivat kaverukset Elias Kemppainen ja Juho Taavila. Elias jäi vain muutaman pisteen mitalisijasta tiukassa kilpailussa.

Emina Mykkänen lähdössä Nasevan topissaan T11 aitajuoksuun.

Emmi Piispaselle tuli menestystä useastakin lajista, kun hän voitti piirinmestaruuden 60m, 600m ja pituudessa sekä sai keihäänheitossa hopeaa.

Ingrid Lindroos oli T10 aitajuoksussa kolmas.

Iida Piispanen kilpaili T9 miniotteluissa keskiviikkona, tehden kaikissa lajiessa omat ennätyksensä.

Saana Laine sai pronssia T11 aitajuoksusta sekä 600m juoksusta.

Niilo Kemppainen kisaili myös P9 miniotteluissa, suoriutuen hyvin omista kisalajeistaan.

Noora Gustafsson sai pronssia T12 600 juoksusta, parantaen samalla omaa ennätystään.

Julia Laine oli jaetulla toisella sijalla T12 60m juoksussa.

Jimi Tuomi oli toinen P10 600m juoksussa.