Pikajuoksu-cup Urheilukeskuksessa 2018

Vuoden ensimmäiset kisat saivat kunniakkaan päätöksensä sunnuntaina 4.2.2018 Lahden Urheilukeskuksessa. Kilpailumatkoina olivat 60 metriä ja 60 metrin aidat. Nasevalta kisoissa oli mukana 12 urheilijaa. Molemmissa lajeissa tehtiin sekä omia että kauden parhaita tuloksia!

Kolmena viikonloppuna 7.1., 14.1. ja 4.2. Lahden Urheilukeskuksessa järjestetyssä Pikajuoksu-cup tapahtumassa Nasevan juoksijoista palkittiin yhteispisteiden perusteella seuraavat urheilijat. 9-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Minda Pakola 1. sija 60 metrin pikajuoksussa. 11-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Emmi Piispanen jaettu 1. sija 60 metrin pikajuoksussa sekä 3. sija 60 metrin aitajuoksussa. 13-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Saana Laine 2. sija 60 metrin pikajuoksussa. 11-vuotiaiden poikien sarjassa Vilppu Pakola sijoittui kokonaispisteillä jaetulle 3. sijalle 60 metrin pikajuoksussa.