Pajulahti Cross Country Carnival 29.10.2017

Pajulahti Cross Country Carnival- tapahtuma järjestettiin viime viikonloppuna 28-29.10 Pajulahdessa. Mukana oli useita eri urheiluseuroja ja eri lajien edustajia ympäri Suomen. Sunnuntaina kilpailtiin junioreiden maastojuoksuviesteissä matkana 6×1,5km. Nasevalla oli viesteissä hyvä porukka nuoria, sillä joukkueet saatiin kasattua T11, P11 ja T13 sarjoihin. Seurakavereiden kannustuksella ja tsempillä jokainen selvisi hienosti omilta osuuksiltaan vaihtoon/ maaliin. Lumi- ja räntäsadekaan ei paljon vauhtia hidastanut, kun kisafiilis oli kohdillaan.

Nasevan 11v sarjan tytöt juoksivat upean viestijuoksun sijoittuen hopealle tiukassa kilpailussa. Nasevan joukkue oli pitkään kolmantena, kunnes ankkurina juossut Emmi Piispanen kiri joukkueen hopealle. T11 sarjan viestin voitti Porvoon Urheilijat ja kolmanneksi sijoittui Lahden Ahkeran 1 joukkue.

Nasevan P11 joukkue nousi myös viimeisellä osuudella, kun Veeti Tukia juoksi ankkurina huippujuoksun tuoden joukkueen maaliin kuudentena. Nasevan T13 sarjan joukkue sijoittui neljänneksi.